Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Time2See.dk

Skærvegyden 22

8723 Løsning
CVR nr.: 39023059
Mail: kontakt@time2see.dk

Mobil.: 2146 1222

 

 

Betaling
www.Time2see.dk kan der betales med følgende:


Paypal

MasterCard
VISA

American Express

Discover

E-Check
 

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på www.Time2see.dk.

Bemærk beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 


Levering

Alle vores viste priser på webshoppen er inkl. 25% dansk moms og andre afgifter.

Prisen på varen ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.
Time2See.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, samt udsolgte varer og leveringsvigt fra vores leverandører.

Ved bestilling af nogle udsolgte vare, kan der gå op til 10 dage før vi har varen fra leverandøren, da enkelte varer kommer fra udlandet.

Fragt og levering sker med dansk fragt firma DAO365 lige til døren eller nærmeste pakkeshop.

Leveringstiden er normal 2 - 4 dage fra ordrebestilling, og du ville kunne følge din ordre via ’Track and Trace’ med et link på ordrebekræftelsen som er sendt til dig på din indtastede mail.

Standard fragt priser er kun gældende i Danmark, med faste broforbindelser.

Der kan komme ekstra fragt gebyr på til ikke faste broforbindelser og til udlandet.

 

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til kontakt@time2see.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Udgifterne for returnering beløbe sig til ca. kr. 39,00

Tryk på dette link for retur label.

                                                                 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 5 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke returneres.

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 5 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Time2See.dk

Skærvegyden 22

8723 Løsning
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

 

 

Hvad skal jeg sende med tilbage:
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores
standardfortrydelsesformularen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Time2See.dk

Skærvegyden 22

8723 Løsning
 
Inden du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og sende det på mail til kontakt@time2see.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Time2See.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.time2see.dk er Per Christensen.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Time2See.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@time2see.dk


 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@time2see.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24. november 2017.

 

 

Med venlig hilsen

Time2See.dk